Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2

Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2
Od sumy
21,4 EUR
Popis

Bezdrôtový, stenný, dotykový ovládač - regulácia svetelnosti, ovládanie zdroja svetla s CCTIba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu CCT. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné CCT LED skupiny (zóny).S pomocou...

Podrobný popis

V e-shope Ledv.sk kúpite Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 za 21,4 EUR.

Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 – porovnanie parametrov a vlastností

Na skladeDostupné
Hodnotenie zákazníkovVýborné hodnotenie
Druh tovaruLED pás
🛒 EshopLedv.sk
Ponuková cena21,4 EUR

Kompletné parametre Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 hľadajte na Ledv.sk

Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 – informácie a recenzie

Bezdrôtový, stenný, dotykový ovládač - regulácia svetelnosti, ovládanie zdroja svetla s CCTIba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu CCT. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné CCT LED skupiny (zóny).S pomocou ovládača sú dostupné nasledujúce funkcie:- Zapnutie a vypnutie (hlavný vypínač pre každú skupinu).- Regulácia svetelnosti (dokonca aj samostatne pre každú zónu).- Nastavenie teploty farby od chladnej bielej po teplú bielu (CCT).- Automatická oneskorená funkcia vypnutia (60s).- Zapnutie a vypnutie pre každú skupinu (zónu).

Prehliadajte led pás podľa cenových hladín

Chcete poznať najlacnejšie ponuky? Navštívte najlacnejšie LED pás.

FAQ k Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2

❓ Ako nájdem najnižšiu cenu Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2?

Nákup produktu Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 začína na 21,4EUR. Nájdete ho v Ledv.sk.

❓ Kde je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 v akcii?

Zakúpiť Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 môžete v e-shope Ledv.sk.

❓ Je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 možné kúpiť hneď?

V obchode Ledv.sk zistíte, či je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 skladom.

Tipy na podobné produkty