Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4
Východzia sadzba
18,6 EUR
Hlavný prehľadBezdrôtový, sieťový stenný dotykový ovládač - regulácia jasu, ovládanie zdroja svetla RGB+ teplá/chladná (CCT)Iba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu RGBW alebo RGB WW/CW. Celkovo je možné ovládať 4...
Rozpis vlastností
U Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 máme práve teraz len jedného predajcu. Podobné tipy nižšie.
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 v kategórii led pás môžete kúpiť v e-shope Ledv.sk za výhodnú cenu 18,6 EUR.
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 – prehľad funkcií, výhod a použitia
Tovar je aktuálne na skladeK dispozícii v našom obchode
Odozva zákazníkov na Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4
Používatelia dali 5 bodov
Orientračná cena18,6 EUR
Detailné informácie a popis Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 získate na stránke Ledv.sk
Recenzie produktu Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 a podrobné údaje
Bezdrôtový, sieťový stenný dotykový ovládač - regulácia jasu, ovládanie zdroja svetla RGB+ teplá/chladná (CCT)Iba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu RGBW alebo RGB WW/CW. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné skupiny LED (zóny) RGBW!S pomocou ovládača sú dostupné nasledujúce funkcie:Zapnutie a vypnutie (hlavný vypínač pre každú skupinu).Ľubovoľné nastavenie RGB farby (farebný pás).Nastavenie teploty farby od chladnej bielej po teplú bielu (CCT).Regulácia jasu pre nastavenú farbu.Používanie programov so svetelnými efektmi a nastavenie ich rýchlosti.Zapnutie a vypnutie pre každú skupinu (zónu).
Objavte led pás v rôznych cenových úrovniach
Najlepší pomer cena/výkon nájdete v sekcii LED pás.
Vaše otázky k Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 prehľadne
❓ Koľko stojí Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4?
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 kúpite od 18,6 EUR – v ponuke obchodu Ledv.sk.
❓ Kde je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 dostupný?
Pozrite si Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 v ponuke Ledv.sk – výhodná cena a rýchle doručenie.
❓ Dostanem Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 ihneď?
Ak chcete zistiť dostupnosť Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4, pozrite si ponuku e-shopu Ledv.sk.